Maak een afspraak

Onze huisartsen

Onze paramedici

Charlotte Vandaele

Klinisch psycholoog en gedragstherapeut

Charlotte is klinisch psycholoog en gedragstherapeut, gespecialiseerd in het begeleiden van volwassenen.

Ze werkt sinds 2004 in onze huisartsenpraktijk en werkt sinds 2002 op de psychiatrische intensieve zorgafdeling van een psychiatrisch ziekenhuis.

In 2002 studeerde ze af als master in de klinische psychologie en rondde succesvol een postgraduaatsopleiding gedragstherapie af. Charlotte is erkend lid van de psychologencommissie. 

Emilia Dejager

Emilia is klinisch psycholoog, gespecialiseerd in het begeleiden van jongvolwassenen.

Ze werkt vanuit een gedragstherapeutisch kader en heeft kennis van dialectische gedragstherapie (DGT) en acceptance and commitment therapy (ACT).

Sinds 2018 werkt ze op de psychiatrische opname- en behandelafdeling van een psychiatrisch ziekenhuis. Emilia studeerde in 2018 af als master in de klinische psychologie en is erkend lid bij de psychologencommissie. Haar aanpak is gericht op volwassenen en jongvolwassenen, maar ook jongeren zijn welkom.

 

Rebecca Van Overbeke

Psychologisch Consulent en loopbaancoach

Rebecca is psychologisch consulent, gespecialiseerd in het begeleiden van volwassenen (16+).
Ze is eveneens erkend loopbaancoach (via loopbaancentrum Pygmalion)
Van 2008 t.e.m. 2021 werkte ze in WVCB-DIASS+, waardoor ze een bijzondere affiniteit heeft met ontwikkelingsstoornissen en autismespectrumstoornis in het bijzonder.
Daarnaast werkt ze rond burn-out, stress, depressie, communicatie en algemene levensvragen.
In 2005 studeerde Rebecca af als bachelor maatschappelijk werk en in 2006 als bachelor in de toegepaste psychologie. Ze is volop bezig aan de postgraduaatsopleiding tot oplossingsgericht cognitief systeemtherapeut.

Annelies Malengier

Als diëtiste adviseert en ondersteunt Annelies u bij het ontwikkelen en behouden van gezonde voedings- en beweeggewoontes.

U kunt bij haar onder andere terecht voor individueel advies betreffende gezonde voeding bij overgewicht en obesitas, diabetes, cholesterol, ondergewicht, voedselallergieën en -intoleranties, maag- en darmproblemen en het laag FODMAP dieet.

Annelies specialiseerde zich daarnaast in de begeleiding van kinderen met overgewicht of obesitas. Naast haar werk binnen de diëtistenpraktijk is ze dan ook werkzaam als diëtiste van het voedingsprogramma op kindermaat in het AZ Jan Palfijn Gent en in het Zeepreventorium in De Haan. 

Verwacht geen lijsten met toegelaten en verboden voedingsmiddelen, maar wel praktisch haalbaar en concreet voedingsadvies op maat.

Kaat Walcarius

Verpleegkundige

Kaat is al meer dan 10 jaar actief in de wereld van de thuiszorg en thuisverpleging. Na 3 jaar ervaring bij het Wit Gele Kruis is zij in 2006 van start gegaan als thuisverpleegkundige in Oostkamp.

Kaat behaalde ook met glans haar referentie in de wondzorg en palliatieve zorg. In 2018 volgde Kaat de opleiding verpleegkundige in de huisartsenpraktijk.

In onze praktijk kan u beroep doen op Kaat voor vaccinaties, inspuitingen, inspuitingen in het kader van fertiliteitsbehandelingen, infuustherapie en bloedafnames. Ook voor wondzorg, stomazorg, spoelen port-a -cath en voor-en nazorg van operaties kan u bij Kaat terecht.

De kosten voor de verpleegkundige zorgen worden via derdebetalers regeling door de mutualiteit gedragen en zijn voor u dus kosteloos. Voor alle verpleegkundige zorgen hebt u wel een doktersvoorschrift nodig.

Naast de verpleegkundige zorg aan huis, houdt Kaat ook elke woensdagvoormiddag consultaties in huisartsenpraktijk Oosthuis. 
Deze kunt u online boeken via het agendasysteem. 

Kathleen De Graeve

Logopediste Kathleen De Graeve ondersteunt al bijna 20 jaar kinderen en volwassenen bij hun spraak-, stem- en leerproblemen. Die ervaring zorgt ervoor dat een ‘stoornis’ al snel verandert in een ‘uitdaging’. Mensen merken de vooruitgang en krijgen hierdoor vertrouwen.

Naast de vakkennis van uw logopedist is het dit vertrouwen dat bepalend is bij het overwinnen van uw problematiek. Kathleen weet dat aandacht voor de persoon minstens even belangrijk is als aandacht voor het probleem.

Jong of oud: elk verhaal is anders en verdient een specifieke aanpak.

Evy Bogaert

Evy Bogaert

Evy, medisch pedicure en thuisverpleegkundige. De interesse in de gespecialiseerde voetverzorging is gegroeid tijdens de job als verpleegkundige.
Op vrijdagvoormiddag kunt u bij haar terecht in huisartsenpraktijk Oosthuis, dit na afspraak. 

Bij Evy worden de voeten professioneel onder handen genomen met nadruk op preventie of het voorkomen van voetaandoeningen. Via gespecialiseerde voetverzorging kan men klachten voor zijn. Ook nagel- en huidaandoeningen van de voet behoren tot de behandeling. Tevens wordt er advies gegeven over optimale voethygiëne en voetcomfort.

Ze volgde de tweejarige opleiding “gespecialiseerde voetverzorging”, daarnaast investeert ze graag in bijscholingen en opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste behandelmethoden bij voet- en nagelaandoeningen. In 2019 mocht ze ook het diploma “Sportpedicure” en het certificaat “Kindervoeten” in ontvangst nemen.

Elke voet is het waard om verzorgd te worden…