Maak een afspraak

Onze huisartsen

Onze paramedici

Griet Borremans

Klinisch psycholoog en gedragstherapeut

Griet is Klinisch Psycholoog en Cognitieve Gedragstherapeut, gespecialiseerd in het begeleiden van volwassenen en jongvolwassenen (vanaf 17 jaar).

In 1997 studeerde Griet af als Master in de Klinische Psychologie en rondde daarna succesvol een postgraduaatsopleiding Cognitieve Gedragstherapie af.

Ze werkt sinds 1997 als psychologe op behandelafdelingen voor stemmings- en persoonlijkheidsstoornissen in psychiatrische ziekenhuizen te Ieper en Brugge.

Griet volgde in Nederland ook de opleidingen DGT (Dialectische Gedragstherapie) en Schematherapie.

Griet is erkend lid van de Psychologencommissie.

Charlotte Vandaele

Klinisch psycholoog en gedragstherapeut

Charlotte is klinisch psycholoog en gedragstherapeut, gespecialiseerd in het begeleiden van volwassenen.

Ze werkt sinds 2004 in onze huisartsenpraktijk en werkt sinds 2002 op de psychiatrische intensieve zorgafdeling van een psychiatrisch ziekenhuis.

In 2002 studeerde ze af als master in de klinische psychologie en rondde succesvol een postgraduaatsopleiding gedragstherapie af. Charlotte is erkend lid van de psychologencommissie. 

Emilia Dejager

Emilia is klinisch psycholoog, gespecialiseerd in het begeleiden van jongvolwassenen.

Ze werkt vanuit een gedragstherapeutisch kader en heeft kennis van dialectische gedragstherapie (DGT) en acceptance and commitment therapy (ACT).

Sinds 2018 werkt ze op de psychiatrische opname- en behandelafdeling van een psychiatrisch ziekenhuis. Emilia studeerde in 2018 af als master in de klinische psychologie en is erkend lid bij de psychologencommissie. Haar aanpak is gericht op volwassenen en jongvolwassenen, maar ook jongeren zijn welkom.